Uporedite nekretnine

Uporedite

No properties found to compare.

4.000
Property size icon Površina: 540
Property structure icon Struktura: 9
Property accommodation icon Opremljenost: polunamešten/nenamešten
Property heating icon Grejanje:

Luksuzna kuća, Bulevar oslobođenja, Voždovac

Zakup
Specifikacija:
Property size icon Površina: 540 m²
Property bedroom icon Soba: 9
Property floor icon Sprat:
Property total floors icon Spratnost: 4
Property bathroom icon Kupatilo: 6
Property heating icon Grejanje:
Property accommodation icon Opremljenost: polunamešten/nenamešten
Property year built icon Godina gradnje: 2012
Property additional space icon Tip nekretnine: Kuća
Property ceiling height icon Visina plafona:
Property parking icon Terasa: 3
Property area size icon Dodatni prostor:
Property garages icon Garaža: 2
Property garages size icon Površina garaže:
Property distance from center icon Udaljenost od centra:
Property publication date Objavljen:
Sadržaj:
Centralno grejanje
Dvorište
Garaža
Lift
Namešten
Nenamešten
Novogradnja
Odlična lokacija
Polunamešten
Salonski tip
Terasa
Uknjižen
video nadzor
Lokacija:
Adresa: Voždovac
Opis:

Luksuzna kuća spratnosti Su+Pr+1+Ptk ukupne neto korisne površine 540m2, na placu površine 312m2 za izdavanje.

1. Struktura

Strukturalno kuća se sastoji od dve stambene jedinice koje mogu biti odvojene ili medjusobno povezane, sa pripadajućim zajedničkim suterenskim prostorom kao i manjim popločanim, ali intimnim dvorištem.

Potkrovlje (100m2) i sprat (122m2) su funkcionalno povezani u prostrani duplex koji na donjoj etaži ima veliki salon sa francuskim balkonima, kuhinju sa vešerajem i ostavom koja izlazi na zadnji balkon i kupatilo, a na gornjoj etaži tri spavaće sobe, dva kupatila i sobu za garderobu koje su povezane prostranim predsobljem. Potkrovlje je pod kosinama sa krovnim prozorima, a visina plafona je 2.8m na obe etaže.

U prizemlju (158m2) se iz antrea ulazi u trosoban stan, koji se sastoji od velike dnevne sobe koja izlazi na frontalni trem/terasu, a moze i ne mora biti povezana sa kuhinjom, gostinjskog toaleta, dve spavaće sobe i kupatila. Sa zadnje strane se izlazi direktno na dvorište. Visina plafona je 3m.

Suteren (160m2) je kompletno popločan i čine ga:
– garaza za jedan auto, iz koje se direktno ulazi u kuću,
– garaza za dva automobila i zadnjim vratima prema dvorištu
– jedne centralne velike prostorije, sa izlazom na dvoriste, koja iza pet kliznih vrata sa ogledalima krije veliki prostor za odlaganje.
– manja soba sa prozorom pri plafonu
– kupatilo
– tehnička soba/kotlarnica sa gasnim kotlom, etažnim pumpama i centralnim bojlerom od 500l.
– hidroizolovana prostorija oblozena pločicama i preko zidova, sa instalacijama za kućni spa, predviđena za to ali ne i opremljena.
– dodatni prostor smanjene visine za odlaganje
– veliki centralni hodnik iz kojeg stepenice vode ka glavnim ulaznim vratima u prizemlju

Okućnica sa dve bočne strane ima prolaz/stazu, a sa zadnje intimno dvorište kompletno popločano visokoizdrzljivim granitnim pločicama i oivičeno visokim betonskim zidovima.

Sa prednje, ulične strane kuće su uvučena od ivičnjaka 3 rolo gararažnih vrata, ispred kojih se dodatno moze parkirati na asfaltiranom trotoaru.

2. Gradnja i infrastruktura

Kuća je izgrađena 2012. godine za vlastite porodične potrebe i tako je i korišćena do kraja 2021. Funkcionalno je besprekorno održavana i renovirana za potrebe izdavanja. Izdaje se poluopremljena nameštajem ili neopremljena, po dogovoru sa zakupcem.

Masivno je zidana vrlo visokog nivoa kako gradnje tako i zavrsnih radova – drvena stolarija sa termo prekidima, velux krovni prozori, okov od kovanog gvožđa ekskluzivni kamini u dnevnim sobama, uvozna granitna keramika i sanitarije, hrastov brodski pod, bosal vrata, spoljni video nadzor i alarm, split sistem klimatizacija, podno grejanje od kapije do ulaznih vrata u kucu.

Strukturalnim kabliranjem je omogućeno prebacivanje i povezivanje uređaja po potrebi kroz ceo objekat. Kablovski signal ide preko SBB a postoji i priključak na MTS optiku.

Centralni gasni kotao obezbedjuje grejanje, kao i toplu vodu preko centralnog bojlera od 500l. Svaka etaza ima odvojenu pumpu za grejanje kao i zaseban regulator sobne temperature. Standardni radijatori i sušači u kupatilima.

3. Lokacija

U Činovničkoj koloniji, sa voždovačke strane Bulevara oslobođenja, lokalitet je izuzetno miran, sa puno zelenila, deo ulice gde je kuća je pod drvoredom sa obe strane ulice.

U neposrednoj blizini, na 5-10 min hoda postoje svi funkcionalni objekti poput pijace, Maxija, apoteka, pekara, 24/7 trafika, XII gimnazija, OŠ Karađorđe, voždovačka crkva, Bel Medic, kao i parkići za šetanje kako dece tako i pasa. Bajfordova šuma, kompleks vojne akademije i stadion Crvene Zvezde su sa druge strane Bulevara oslobodjenja.

Kuća je vlasništvo fizičkog lica.
Renta na mesečnom nivou iznosi 4000 evra.
Ugovor o zakupu se zaključuje na minimum 3 godine, a depozit se isplaćuje u visini jedne mesečne rente.

Posebnu pogodnost predstavlja i to da se vlasnik/zakupodavac stavlja na raspolaganje za održavanje i organizaciju svih vrsta opravki, bilo da je u pitanju opseg radova koje se ugovorom obavezuje da uzme na svoj teret ili oni radovi na objektu koje finansira zakupac.

Kuća u izvrsnom stanju za svaku preporuku!

Pogodnosti:
You don't have permission to register